Mega Image inaugurează la Piaţa Gemeni în Bucureşti primul său Concept Store

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 30 ianuarie 2013 233 afişări

Mega Image inaugurează joi, 31 ianuarie, magazinul cu numărul 197: Mega Image Piaţa Gemeni, primul concept store din cadrul reţelei destinat food shopping-ului. Situat pe strada Vasile Lascăr 108-116, vis-à-vis de Piaţa Gemeni, magazinul are o suprafaţă de 1600 mp şi parcare subterană cu o capacitate de100 de locuri.

Mega Image Piaţa Gemeni face parte din noua generaţie de magazine Mega Image, cu suprafaţă mai mare."Mega Image face un nou pas în evoluţia sa pe piaţa din România, introducând un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piaţa Gemeni. Acest Concept Store reprezintă un laborator pentru viitor în care vom testa împreună cu furnizorii noştri concepte noi. Le propunem bucureştenilor să încerce o nouă experientă la cumpărături," a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image.

Raionul de fructe exotice şi legume speciale oferă rambutan, kumquats, mangustan (la secţiunea fructe) şi roşii marmande, cartofi vitellote, roşii kumato etc (în categoria de legume). La raionul carmangerie, măcelarii stau la dispoziţia cumpărătorilor pentru tranşarea sau tocarea cărnii pe loc. Specialităţile includ steak mistreţ, steak cerb, vită, etc.

Gusturi Româneşti, marcă proprie Mega Image, include de la mezeluri, lactate şi brânzeturi până la zacuscă, dulceţuri şi miere. Gama cuprinde produse cu specific românesc realizate numai în colaborare cu producători locali.

Raionul de peşte şi sushi oferă produse proaspete zilnic. Brânzeturile şi mezelurile internaţionale reprezintă raionul destinat gurmanzilor. Raionul "produse de bază speciale" oferă paste artizanale Morelli, produse sub marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri şi aperitive Calaciura. Secţiunea de diete speciale are în ofertă produse din gama Michel Montgnac, Nutrisslim, mixuri de seminţe Solaris şi multe altele.

Selecţiile de bere premium şi vinuri internaţionale reunesc produse din ţări precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franţa. Cosmetice BIO, produsele de artizanat, precum şi produse internaţionale apreciate din Japonia, Franţa, Italia, Grecia, India, China, Thailanda şi Mexic vor completa oferta. Concept Store-ul Mega Image reuneşte în aceeaşi locaţie o serie de parteneri precum: FRU FRU, La Strada (îngheţată), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutărie franţuzească) , Livada cu ceai (ceai şi cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) şi Chocolat (biscuiţi şi macarons).

Pentru deschiderea magazinului a fost pregătit o tombolă ce se va desfăşura în perioada 31 ianuarie - 28 februarie 2013, pentru cumpărături de minim 40 de lei. în cadrul acesteia fiecare client primeşte un talon răzuibil având posibilitatea de a câstiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorţi, o excursie exotică sau o maşină Infiniti FX.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea de 197 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (136) şi Shop&Go (61).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mega Image,
Concept Store,
Piaţa Gemeni
/actualitate/mega-image-inaugureaza-la-piata-gemeni-in-bucuresti-primul-sau-concept-store-10530053
10530053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.