Mega Image deschide alte două magazine de proximitate Shop&Go, în Bucureşti şi Giurgiu

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 09 octombrie 2014 54 afişări

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide vineri două noi magazine de proximitate Shop&Go, unul în Bucureşti şi unul în comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, şi ajunge la o reţea de 353 de magazine la nivel naţional, a anunţat retailerul.

Shop&Go Părăluţelor 7A, situat în sectorul 6 din Bucureşti, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 107 metri pătraţi, iar Shop&Go Bucureşti-Alexandria 124 din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, are circa 89 metri pătraţi.

După aceste deschideri, numărul magazinelor Shop&Go ajunge la 176 şi îl depăşeşte pe cel al supermarketurilor Mega Image, situat la 175 unităţi. Retailerul mai deţine un magazin de produse congelate AB Cool Food şi un punct de livrare a produselor comandate online, Mega Drive.

În 2013, Mega Image a raportat un profit net de 55,1 milioane lei (12,5 milioane euro), în creştere cu 18%, la afaceri de 2,34 miliarde lei (530 milioane euro), cu 33% mai mari, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEGA IMAGE,
DESCHIDERI,
/actualitate/mega-image-deschide-alte-doua-magazine-de-proximitate-shop-go-in-bucuresti-si-giurgiu-13373564
13373564
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.