Mega Image deschide al patrulea magazin din acest an şi ajunge la 109 spaţii

Autor: Ioana Mihai Postat la 20 ianuarie 2012 27 afişări

Reţeaua de supermarketuri Mega Image inaugurează un nou magazin în Bucureşti, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, acesta fiind al 109-lea spaţiu al reţelei şi, totodată, cel de-al 100-lea deschis sub brandul Mega Image.

Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de 215 mp, iar compania plănuieşte ca până la finalul lunii să mai deschidă încă un spaţiu.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde 109 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (100) şi Shop&Go (9).

Parte din Delhaize Group, reţeaua se află într-o perioadă de expansiune accelerată, anul trecut deschizând nu mai puţin de 35 de magazine.

Pe segmentul supermarketurilor, în România mai sunt reţele precum Carrefour Market, Billa şi Angst.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mega-image-deschide-al-patrulea-magazin-din-acest-an-si-ajunge-la-109-spatii-9163541
9163541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.