Medvedev se leagă de ţara noastră: România visează de zeci de ani să cucerească regiunile de vest ale Ucrainei

Postat la 25 aprilie 2023 121 afişări

Medvedev se leagă de ţara noastră: România visează de zeci de ani să cucerească regiunile de vest ale Ucrainei

Oficialii ruşi continuă să arunce pe piaţă cuvinte ameninţătoare în direcţia întregii lumi civilizate.

„Perspectiva războiului nuclear nu numai că există, ci este în creştere”, a afirmat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

El a adăugat că „lumea este probabil în pragul unui nou război global, care, totuşi, poate fi încă evitat”, scrie Tass. Nu este prima oară când Medvedev apelează la ameninţarea cu războiul nuclear.

„O „împărţire paşnică” a Ucrainei de către Polonia şi alte ţări este mai bună decât aderarea Kievului la NATO sau la un război mondial”, a declarat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev. „Mai bine o împărţire paşnică decât Ucraina în NATO sau un război mondial”, a spus el.

Compară schimbările climatice cu războiul nuclear

„Lăcomia şi ciudă, ura şi ambiţia sunt adesea mai puternice decât raţiunea şi bunul simţ. Polonia şi, să recunoaştem, Ungaria şi România visează de zeci de ani să cucerească regiunile de vest ale Ucrainei”, a mai spus fostul preşedinte al Rusiei.

„Perspectiva unui război nuclear există şi este mult mai înfricoşătoare decât schimbările climatice”, a declarat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, potrivit TASS.

„Îţi pasă cu adevărat de climă în această măsură? După părerea mea, acest lucru nu este nimic în comparaţie cu perspectiva de a fi în epicentrul unei explozii cu o temperatură de 5.000 Kelvin, o undă de şoc de 350 m pe secundă şi o presiune de 3.000. kg pe metru pătrat, cu radiaţii penetrante, adică radiaţii ionizante şi impulsuri electromagnetice.

Există o astfel de perspectivă astăzi? Din păcate, da. Şi creşte în fiecare zi din motive binecunoscute", a subliniat Medvedev.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dmitri medvedev,
ucraina,
regiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.