MedLife va deschide hyperclinici în Galaţi, Iaşi, Constanţa şi Cluj, după investiţii de 4 milioane euro

Postat la 12 februarie 2014 111 afişări

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, va deschide până la sfârşitul anului patru hyperclinici noi, în Galaţi, Iaşi, Constanţa şi Cluj-Napoca, după investiţii de 4 milioane euro, şi estimează că va ajunge la afaceri de 83 milioane euro.

MedLife va deschide hyperclinici în Galaţi, Iaşi, Constanţa şi Cluj, după investiţii de 4 milioane euro

 "Deşi au trecut 20 ani de la startul investiţiilor în unităţile private de sănătate din România, niciunul dintre operatorii de calibru nu a reuşit să aibă acoperire în toate zonele istorice, cu atât mai puţin în toate oraşele cu peste 250.000 de locuitori. În calitate de lider al pieţei de servicii medicale private ne-am propus să atingem acest obiectiv şi să devenim primul operator medical cu acoperire naţională.

Deja am demarat investiţii în două hyperclinici din Galaţi şi Iaşi, acestea urmând să fie inaugurate în prima jumătate a acestui an. Programul de investiţii va continua şi în a doua parte a anului, când ne propunem să finalizăm celelalte clinici din Constanţa şi Cluj-Napoca. De asemenea, suntem în discuţii avansate pentru a continua extinderea agresivă la nivel naţional şi în anii următori", a declarat, într-un comunicat, Mihai Marcu, preşedintele CA al MedLife.

Tot în acest an, compania are în plan lansarea unui cardul de sănătate sub marcă proprie, prin care orice pacient beneficiar al serviciilor MedLife va avea la dispoziţie întregul istoric medical.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medlife-va-deschide-hyperclinici-in-galati-iasi-constanta-si-cluj-dupa-investitii-de-4-milioane-euro-12068579
12068579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.