MedLife propune să ofere acţiuni proprii angajaţilor care deţin acţiuni la unele companii din grup

Postat la 31 august 2018 110 afişări

Furnizorul de servicii medicale MedLife anunţă, vineri, că îşi propune să le ofere acţiuni la companie actualilor/foştilor angajaţi sau actualilor/foştilor membri ai conducerii filialelor care au şi calitatea de acţionari/asociaţi ai acestor filiale, în schimbul acţiunilor deţinute de ei în filiale.

MedLife propune să ofere acţiuni proprii angajaţilor care deţin acţiuni la unele companii din grup

Această propunere reprezintă unul dintre punctele de discuţie pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor (AGEA) MedLife SA, ce va avea loc pe 8 octombrie 2018, la care Consiliul de Administraţie al societăţii a anunţat convocarea pentru toţi acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor. AGEA trebuie să ofere împuternicirea Consiliului de Administraţie al companiei de a lua această decizie. Propunerea vizează 868.000 de acţiuni la MedLife, la un preţ pe acţiune cuprins între 10 şi 50 de lei, dar nu mai mult de 10% din capitalul subscris al companiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.