MedLife, cea mai căutată acţiune marţi dimineaţă la bursă. Tranzacţie medie de 560.000 de lei

Postat la 24 septembrie 2019 37 afişări

MedLife, cea mai căutată acţiune marţi dimineaţă la bursă. Tranzacţie medie de 560.000 de lei

MedLife (simbol bursier M), singurul furnizor de servicii medicale private listat la bursă, înregistrează marţi la ora 12:00 tranzacţii de aproape 5 milioane de lei, fiind cea mai tranzacţionată acţiune de la bursa românească la ora redactării acestei ştiri.

Spre comparaţie locul doi este ocupat de Fondul Proprietatea, cu un rulaj de 1,3 milioane de lei, în timp ce podiumul este completat de Romgaz cu circa 1 milion de lei.

Pe de altă parte, preţul de tranzacţionare al unei acţiuni MedLife este în scădere cu 1,2% faţă de închiderea din şedinţa precedentă, potrivit datelor publicate la BVB. Compania are 742 milioane de lei capitalizare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
medlife,
actiune,
cautare,
tranzactie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.