Medicul de gardă de la Spitalul Corabia, amendat după imaginile cu bătrânul umilit pe holurile unităţii medicale

Postat la 11 ianuarie 2021 56 afişări

Medicul de gardă de la Spitalul Corabia, amendat după imaginile cu bătrânul umilit pe holurile unităţii medicale

Medicul de gardă de la Spitalul Orăşenesc din Corabia a fost amendat cu 6000 de lei, iar asistenta medicală cu 3000 de lei, după ce în media au apărut imagini cu un bătrân căzut pe holul spitalului, fără să primească ajutor. Unitatea sanitară a primit avertisment.

Medicul de gardă de la Spitalul Orăşenesc din Corabia a fost amendat cu 6000 de lei, iar asistenta medicală cu 3000 de lei, după ce în media au apărut imagini cu un bătrân căzut pe holul spitalului, fără să primească ajutor, anunţă ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Am văzut şi eu imaginile de la Spitalul Orăşenesc din Corabia şi am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Verificarea echipei de control a DSP s-a încheiat astăzi dimineaţă la orele 02.00 şi a fost înaintată Corpului de Control al ministrului Sănătăţii”, transmite pe Facebook Vlad Voiculescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
batran,
corabia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.