Medicover are zone de triaj al pacienţilor în fiecare unitate, iar în afară de personalul medical angajaţii lucrează de acasă

Autor: Georgiana Mihalache Postat la 12 martie 2020 252 afişări

Medicover are zone de triaj al pacienţilor în fiecare unitate, iar în afară de personalul medical angajaţii lucrează de acasă

Cu excepţia personalului medical, angajaţii Medicover România, al treilea jucător din sfera privată de sănătate, lucrează de acasă, aceasta fiind o măsură de protecţie luată de grupul suedez pe piaţa locală, în contextul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus din România, care a dus numărul pacienţilor confirmaţi cu noul virus la 50 de persoane până la ora transmiterii acestei ştiri.

„Medicover România a luat toate măsurile de prevenţie necesare şi recomandate de autorităţi încă de la începutul răspândirii COVID-19 la nivel european, atât pentru angajaţi, cât şi pentru pacienţi. În fiecare unitate există o zone de triaj al pacienţilor cu simptome de afecţiuni virale, se face screening epidemiolog al personalului medical, dar şi al pacienţilor. Cu excepţia personalului medical, marea majoritate a angajaţilor Medicover lucrează de acasă”, au transmis reprezentanţii Medicover pentru ZF.

Medicover are peste 3.500 de angajaţi în cele 40 de centre proprii.

„Nu am închis nicio unitate Medicover şi nu ne propunem acest lucru. Vom face acest lucru doar dacă vor exista restricţii din partea autorităţilor”, au mai spus reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medicover,
angajati,
pacienti,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.