Medic psihiatru acuzat de neglijenţă de către familia unui tânăr care a murit după tratament

Postat la 24 septembrie 2013 54 afişări

Familia unui tânăr de 32 de ani din Piteşti care suferea de tulburare paranoidă acută a murit la Piteşti, iar familia acestuia îl acuză de neglijenţă pe medicul psihiatru care îl îngrijea, susţinând că bărbatul ar fi murit în urma unei injecţii pe care o făcea periodic.

Medic psihiatru acuzat de neglijenţă de către familia unui tânăr care a murit după tratament

 Tânărul, Alin George Niţescu, urma de un an şi jumătate un tratament pshiatric, fiind în îngrijirea medicului Ramona Herişanu, care lucra la clinica privată "Dr. Irimia" din Piteşti.

Familia bărbatului susţine că tratamentul consta în administrarea unei injecţii şi că tânărul ar fi murit în urma administrării unei astfel de doze, care i-ar fi provocat coma.

"Am remarcat că în urma acestor supradoze fiul meu dormea peste 24 de ore în prima zi, când se făcea injecţia, iar în timpul primelor două săptămâni de după injecţie dormea mai mult ca de obicei, revenindu-şi în ultimele două săptămâni ale lunii. Deşi i-am adus acest fapt la cunoştinţa medicului Herişanu Ramona de mai multe ori, fie eu, fie soţia, dânsa ne-a spus că acesta este comportamentul normal şi că nu avem de ce să ne facem griji", afirmă Viorel Niţescu, tatăl tânărului decedat, într-o scrisoare adresată ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, şi Colegiului Medicilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medic-psihiatru-acuzat-de-neglijenta-de-catre-familia-unui-tanar-care-a-murit-dupa-tratament-11384987
11384987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.