Elena Băsescu îi scrie comisarului Oettinger despre "mascarada" lui Ponta legată de gazoduct

Postat la 23 septembrie 2013 48 afişări

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu i-a trimis o scrisoare comisarului european pentru Energie, Gunther Oettinger, despre "mascarada regizată" de premierul Victor Ponta, căruia "i-a căzut pradă" oficialul european, în legătură cu lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni.

Elena Băsescu îi scrie comisarului Oettinger despre "mascarada" lui Ponta legată de gazoduct

 "Ca urmare a faptului că lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni, prima interconexiune de gaze naturale dintre România şi Republica Moldova, nu au început nici până în acest moment şi nici nu există o dată clară la care acest lucru ar urma să se întâmple, i-am trimis o scrisoare Comisarului european pentru Energie, Günther Oettinger, prin care l-am informat pe acesta despre «mascarada» regizată de ViVictor Pontan perioada 26 - 27 august 2013 căreia i-a căzut pradă chiar şi oficialul european", anunţă Elena Băsescu.

Ea menţionează că speranţa sa este ca atenţia pe care comisarul Oettinger o va acorda de acum înainte proiectului să genereze o reacţie din partea Guvernului de la Bucureşti în sensul îndeplinirii obligaţiilor asumate atât în faţa românilor, a basarabenilor, dar şi în faţa întregii Europe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-basescu-ii-scrie-comisarului-oettinger-despre-mascarada-lui-ponta-legata-de-gazoduct-11378219
11378219
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.