Ţiriac vrea o platformă de comerţ online cu petrol

Autor: Roxana Petrescu Postat la 22 septembrie 2013 415 afişări

Oil Energy Trading, companie specializată în comerţul cu produse petroliere care face parte din divizia de energie a Ţiriac Holdings, structură care reuneşte businessurile derulate de Ion Ţiriac, spune că va termina anul acesta cu afaceri de 30 de milioane de euro, la volume în creştere de circa 4 ori faţă de cele din 2012.

Ţiriac vrea o platformă de comerţ online cu petrol

Planurile de dezvoltare nu se limitează la comerţul cu carburanţi, ci includ şi o platformă de tranzacţionare online, destinată mai ales clienţilor de talie mică, precum şi un lanţ de puncte de alimentare.

Platforma www.oilenergytrading.ro va fi lansată din octombrie. "Ceea ce diferenţiază platforma noastră de cele de pe piaţă este faptul că le va permite şi clienţilor care nu sunt contractaţi să comande produse petroliere înregistrându-se direct pe portal şi obţinând o ofertă concretă cu transport inclus la destinaţie", spune Remus Hîrceagă, directorul general al Oil Energy Trading.

Clienţii care deja se află în baza de date a companiei vor putea obţine ofertele în conformitate cu condiţiile negociate în contract şi vor putea de asemenea comanda şi celelalte produse petroliere comercializate de companie, cum ar fi bitum sau păcură. "Practic, o companie poate să-şi comande produse petroliere ca pe o pereche de pantofi, 24 h/ 7 zile pe săptămână, de pe laptop, tabletă sau smartphone", afirmă Hârceagă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tiriac-vrea-o-platforma-de-comert-online-cu-petrol-11372921
11372921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.