Meciurile de calificare la EURO 2020, în pericol din cauza COVID-19

Autor: Andra Stroe Postat la 29 februarie 2020 76 afişări

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, a spus că virusul COVID-19 ar putea să influenţeze şi în luna martie competiţiile sportive, în cazul în care răspândirea coronavirusului continuă. Vizate sunt meciurile pentru calificarea la EURO 2020, dar şi partidele amicale, conform BBC.

Meciurile de calificare la EURO 2020, în pericol din cauza COVID-19

Anglia şi Ţara Galilor au programate meciuri de pregătire, în timp ce Scoţia, Irlanda de Nord şi Irlanda vor juca pentru a se califica la turneul final.

Despre partida Islanda - România din Liga Naţiunilor, semifinală pentru calficarea la EURO 2020, programată la 26 martie, deocamdată, nu s-a spus nimic.

"Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. Jucătorii sunt speriaţi şi îngrijoraţi în ceea ce priveşte partidele jucate în locaţiile cu risc crescut de infectare", a spus Gianni Infantino, preşedinte FIFA, conform BBC.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calificare,
meciuri,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.