Meciul Steaua-Twente, în pericol. Care e starea Arenei Naţionale

Postat la 11 februarie 2012 22 afişări

Primăria a făcut tot posibilul să îndepărteze zăpada de pe gazonul de la Naţional, dar condiţiile meteo ar putea face ca munca de până acum să fie inutilă. Dacă vor cădea cantităţi abundente de zăpadă, este posibil ca partida dintre Steaua Bucureşti şi FC Twente din Europa League să fie amânată pentru o dată ulterioară.

Se anunţă ninsori chiar în ziua partidei (16 februarie), lucru ce ar putea crea din nou probleme suprafeţei de joc de pe Arena Naţională. Oficialităţile au acoperit iarba cu o prelată, iar alte căderi de zăpadă ar însemna ca prelata să fie scoasă de pe teren chiar în ziua meciului.

"În funcţie de cum se va prezenta vremea, vom lua şi noi măsurile necesare pentru a nu strica gazonul. Este posibil ca gazonul să fie protejat chiar până în ziua partidei", a declarat pentru ProSport un oficial al ALPAB.

Până marţi este valabil codul portocaliu de ninsoare, iar pentru joi şi vineri au fost anunţate ninsori slabe la Bucureşti.

Mai mult pe www.prosport.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meciul-steaua-twente-in-pericol-care-e-starea-arenei-nationale-9226842
9226842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.