McDonald’s vrea să investească 80 de milioane de lei în România anul acesta. Pe ce pariază lanţul de restaurante

Autor: Andra Stroe Postat la 30 ianuarie 2020 153 afişări

McDonald’s vrea să investească 80 de milioane de lei în România anul acesta. Pe ce pariază lanţul de restaurante

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe piaţa locală, va investi 80 de milioane de lei în dezvoltarea business-ului în 2020. Lanţul de restaurante va deschide opt restaurante noi în ţară şi va crea peste 500 de noi locuri de muncă.

„Am avut un an foarte bun în care ne-am consolidat poziţia de lider pe segmentul restaurantelor cu servire rapidă şi am ajuns în comunităţi în care ne doream să fim prezenţi de mult timp, precum Slatina, Alba Iulia şi Satu Mare. Pentru anul acesta, planurile sunt mai ambiţioase. Ne concentrăm eforturile în dezvoltarea de noi restaurante, introducerea sistemului Experience of the Future în cele deja existente şi consolidarea echipei, planuri pentru care creştem investiţia,” a declarat Daniel Boaje, director general al Premier Restaurants România.

McDonald’s va include în 2020 sistemul Experience of the Future, care le permite clienţilor să comande mâncarea preferată foarte uşor folosindu-se de kiosk-uri la care îşi pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat, şi pot opta pentru servire la masă. Astfel, evită aşteptarea la rând şi se bucură de mai mult timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia. De asemenea, noul sistem vine cu un beneficiu major în procesul de servire a produselor. În restaurantele în care este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele angajaţilor din bucătărie unde este pentru servire.

Printre momentele semnificative pentru McDonald’s în 2019 se numără atingerea numărului de 84 de restaurante în 26 de oraşe din ţară, extinderea serviciului McDelivery la 66 de restaurante, introducerea sistemului Experience of the Future în 40 de restaurante şi creşterea familiei McDonald’s la 5.500 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltare,
mcdonald's,
investitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.