McDonald's dechide primul restaurat cu McCafe dintr-un centru comercial

Autor: Georgiana Călin Postat la 01 septembrie 2016 354 afişări

McDonald's dechide primul restaurat cu McCafe dintr-un centru comercial

Cu o investiţie de 2,5 milioane de lei, McDonald's deschide unitatea cu numărul 68 – McDonald's ParkLake Plaza – primul restaurant din cadrul unui centru comercial ce include şi cafeneaua McCafe, dar şi o nouă platformă de operare.  

McDonald’s ParkLake Plaza se întinde pe o suprafaţă de 118 metri pătraţi şi introduce noul sistem de operare - Platform Integration - ce presupune o schimbare majoră în ceea ce priveşte modul de organizare a bucătariei, dar şi experienţa clienţilor în restaurant. De asemenea, în noua unitate vor lucra 60 de angajaţi.  

„Recordul de clienţi din luna iulie – 6.5 milioane– ne-a dovedit încă o dată că suntem locul preferat de luat masa pentru milioane de persoane şi că ambiţiile noastre de creştere sunt realizabile. De aceea, accelerăm planurile de extindere şi modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important în această direcţie”, spune Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul din ParkLake Plaza va oferi clienţilor diverse experienţe de interacţiune digitală şi oferte speciale de-a lungul lunii septembrie, prima lună de funcţionare a mall-ului gazdă. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.