19 ani de la moartea Prinţesei Diana. Povestea extraordinară a "Prinţesei Inimilor" şi mărturia tulburătoare a Prinţului Harry: "28 de ani nu am vorbit despre asta"

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 01 septembrie 2016 168 afişări

31 august 1997, Paris, Franţa. Prinţesa Diana, în vârstă de 36 de ani s-a stins din viaţă la puţin timp după miezul nopţii din cauza rănilor survenite în urma unui grav accident de maşină. Astăzi, la 19 ani de la moartea sa, Diana e la fel de iubită ca şi cum ar fi încă prezentă.

19 ani de la moartea Prinţesei Diana. Povestea extraordinară a "Prinţesei Inimilor" şi mărturia tulburătoare a Prinţului Harry: "28 de ani nu am vorbit despre asta"

Miercuri, 31 august 2016 se împlinesc 19 ani de când Prinţesa Diana alături de iubitul său, Dodi Fayed şi de şoferul Henri Paul şi-au pierdit viaţa în tunelul Pont de l'Alma din Paris.

Moartea carismaticei Prinţese de Wales în accidentul auto a produs unde de şoc în întreaga lumea şi a generat valuri de tristeţe şi de suferinţă care nu au încetat nici astăzi. Fii săi, William şi Harry au vorbit recent despre moartea mamei lor. Săptămâna trecută, Prinţul William a declarat că îi e dor de mama sa "în fiecare zi." În luna iulie, Prinţul Harry a spus că regretă că nu a vorbit mai curând despre moartea Dianei, care s-a petrecut pe când acesta avea 12 ani.

CITEŞTE INTEGRAL ARTICOLUL AICI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.