Măsuri luate la Otopeni după cazul japonezei ucise: Anunţuri care interzic abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti

Postat la 26 septembrie 2012 11 afişări

În incinta Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni-Bucureşti au fost afişate două anunţuri conform cărora abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti este interzisă, iar accesul autoturismelor de tip taxi este interzis în parcările publice. Anunţurile au fost afişate ca urmare a scandalului privind siguranţa celor care tranzitează aeroportul Otopeni, izbucnit după uciderea unei turiste japoneze.

"Se interzice orice practică de abordare şi preluare a clienţilor în perimetrul aeroportuar de către taximetrişti sau interpuşi". "Începând cu data de 10.09.2009 se interzice accesul autoturismelor taxi în parcările publice. În caz contrar se va proceda la blocarea roţilor autoturismului şi la ridicarea acestuia. Deblocarea autoturismului se va face după plata tarifelor de blocare şi depozitare", menţionează cele dou anunţuri din incinta aeroportului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
otopeni,
aeroport,
sosiri,
terminal,
taximetristi
/actualitate/masuri-luate-la-otopeni-dupa-cazul-japonezei-ucise-anunturi-care-interzic-abordarea-si-preluarea-clientilor-de-catre-taximetristi-10123448
10123448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.