Măsuri extreme în speranţa de a limita extinderea focarului de pestă porcină: Autorităţile au omorât şi câinii vagabonzi

Postat la 18 februarie 2019 40 afişări

Sute de porci aflaţi în gospodăriile localnicilor din comuna Pomârla, judeţul Botoşani, au fost sacrificaţi după ce la finalul săptămânii trecute a fost descoperit un focar de pestă porcină într-o gospodărie. Autorităţile au decis să omoare şi câinii vagabonzi.

Măsuri extreme în speranţa de a limita extinderea focarului de pestă porcină: Autorităţile au omorât şi câinii vagabonzi

Autorităţile şi localnicii din comuna Pomârla, judeţul Botoşani, au trecut la măsuri extreme pentru a limita extinderea focarului de pestă porcină care a apărut la finalul săptămânii trecute.

 

După ce au aflat că patru porci aflaţi în gospodăriile unor localnici au fost găsiţi cu pestă porcină şi sacrificaţi de autorităţi, sătenii din Pomârla au tăiat, peste noapte, sute de porci pe care îi aveau în gospodării.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autoritati,
caini,
extindere,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.