Maşina care a fost produsă in doar 8 exemplare. Cea mai importantă este detinută de un miliardar român

Postat la 05 iulie 2017 399 afişări

Cadillac Series 90 V16 din 1939, Ţiriac Collection, este câştigător al Concursului de Eleganţă de la Sinaia, ediţia 2017, care s-a desfăşurat la Castelul Peleş. Maşina a câştigat titlul “Best of Show”, titlul la categoria “Antebelice Sedan” şi premiul pentru cea mai bună restaurare la categoria “Vehicul Istoric Antebelic”.

Maşina care a fost produsă in doar 8 exemplare. Cea mai importantă este detinută de un miliardar român

Maşina a fost restaurată în atelierul Ţiriac Collection, în 18 luni. Aceasta are caroseria numărul 1 dintre cele două unităţi produse în anul 1939. Caroseria poartă semnătura Fleetwood. În plus, maşina este dotată cu un radio “Motorola” original.  Cadillac Series 90 a fost produs în doar 8 exemplare.

Modelul Cadillac V16 este recunoscut astăzi ca fiind unul dintre cele mai bune automobile din epoca antebelică.  „The Classic Car Club of America” evaluează toate modelele V16  la categoria „CCCA Full Classics”, un rating rezervat numai celor mai bune automobile din perioada 1925-1948.

GALERIE FOTO CADILLAC 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.