Mărţişoare în fel şi chip în tot Bucureştiul. Acelaşi spectacol cu tradiţie la Muzeul Ţăranului - GALERIE FOTO

Postat la 01 martie 2012 59 afişări

Mărţişoarele au împânzit din nou Bucureştiul, de la staţiile de metrou, în mall-uri, regăsindu-se alături de haine, accesorii, obiecte decorative, în timp ce Târgul de Mărţişor de la Muzeul Ţăranului Român rămâne fidel micilor obiecte tradiţionale, lucrate cu măiestrie, dar şi hazlii.

Pentru cei care au de luat multe mărţişoare sau doar câteva, însă trebuie să fie cu totul deosebite, soluţii se găsesc, de la micile târguri din mall-uri la cele de cartier sau parcurgând rapid târgurile concentrate în centrul Capitalei.

Cei care doresc să facă şi cadouri în această perioadă, pe lângă micile obiecte cu tradiţionalul şnur alb-roşu, pot merge în mall-uri sau la Sala Dalles, unde, până pe 8 martie, are loc Festivalul Primăverii. Aici se regăseşte acelaşi ansamblu eclectic prezent şi la târgurile din preajma sărbătorilor de iarnă: haine, accesorii, bijuterii din argint sau cu pietre semipreţioase, lucrate manual din diverse materiale, cărţi, muzică, obiecte de uz casnic şi decorative, produse cosmetice, dulciuri de casă şi tot felul de sortimente de ceai şi cafea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mărţişoare,
Muzeul Ţăranului,
spectacol
/actualitate/martisoare-in-fel-si-chip-in-tot-bucurestiul-acelasi-spectacol-cu-traditie-la-muzeul-taranului-galerie-foto-9359280
9359280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.