Mark Zuckerberg se va întâlni cu reprezentanţii Parlamentului European la Bruxelles

Postat la 17 mai 2018 27 afişări

Oficialii companiei Facebook au anunţat că directorul general Mark Zuckerberg se va întâlni cu membri Parlamentului European la Bruxelles, pentru a răspunde întrebărilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de către Cambridge Analytica, relatează site-ul postlui BBC.

Mark Zuckerberg se va întâlni cu reprezentanţii Parlamentului European la Bruxelles

Data la care va avea loc discuţia nu a fost încă fixată, însă preşedintele Parlamentului European a afirmat că speră să aibă loc săptămâna viitoare.

Întrevederea va avea loc în cadrul reuniunii Conferinţei Preşedinţilor, unde vor participa liderii mai multor formaţiuni politice.

Preşedintele Parlamentului european, Antonio Tajani, a fost primul care a anunţat că Zuckerberg a acceptat invitaţia de a se prezenta la Bruxelles, relatează The Guardian.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.