Mark Zuckerberg: Facebook are nevoie de "câţiva ani" pentru a rezolva problemele semnalate

Postat la 02 aprilie 2018 75 afişări

Facebook are nevoie de "câţiva ani" pentru a rezolva problemele semnalate după colectarea datelor a peste 50 de milioane de utilizatori de către firma Cambridge Analytica, a declarat luni Mark Zuckerberg, fondatorul şi directorul general al companiei, relatează publicaţia online Vox.

Mark Zuckerberg: Facebook are nevoie de "câţiva ani" pentru a rezolva problemele semnalate

În cadrul unui interviu, Zuckerberg susţine că una dintre problemele platformei de media sociale este că este "idealistă" şi că se concentrează asupra aspectelor pozitive ale legăturilor dintre oameni.

"Cred că acum oamenii se concentrează în mod corect asupra unor riscuri şi dezavantaje. Cred că vom ieşi din această groapă, dar va dura câţiva ani. Mi-aş dori să putem rezolva toate aceste probleme în trei sau şase luni, dar realitatea este că soluţionarea unor chestiuni va dura mai mult timp", a spus Mark Zuckerberg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.