Mark Zuckerberg a castigat procesul cu fratii Winklevoss, care l-au acuzat ca le-a furat ideea retelei de socializare

Postat la 12 aprilie 2011 60 afişări

Mark Zuckerberg a castigat procesul impotriva fratilor Cameron si Tyler Winklevoss, care l-au acuzat pe cofondatorul Facebook ca le-ar fi furat ideea retelei de socializare.

Cameron si Tyler Winklevoss trebuie sa accepte o intelegere financiara cu reprezentantii Facebook, evaluata la 65 de milioane de dolari, potrivit verdictului dat luni de o curte de apel din New York.

In acelasi timp, o alta persoana a initiat, luni, un alt proces impotriva lui Zuckerberg, citand un e-mail in care cofondatorul Facebook scrie despre necesitate urgenta de a-si lansa site-ul inainte ca alte doua persoane sa si-l poata lansa pe al lor, o aparenta referire la gemenii Winklevoss.

Fratii Winklevoss au declarat ca acordul financiar cu Facebook nu este corect , deoarece compania le-a ascuns anumite informatii in timpul negocierilor. Pe de alta parte, Alex Kozinski, unul dintre judecatorii de la Curtea de Apel, care a dat sentinta de luni, a scris intr-un document - care reprezenta sentinta unui complet de judecata format din trei judecatori - ca cei doi frati sunt "negociatori sofisticati" si au fost ajutati de o echipa de avocati.

Cititi mai multe pe www.mediafax,ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proces,
Winklevoss,
retea de socializare
/actualitate/mark-zuckerberg-a-castigat-procesul-cu-fratii-winklevoss-care-l-au-acuzat-ca-le-a-furat-ideea-retelei-de-socializare-8150302
8150302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.