Marja de profit a Apple coboară la un nivel nemaivăzut de la lansarea iPhone

Postat la 11 februarie 2013 44 afişări

Marjele de profit ale Apple coboară la niveluri nemaivăzute de la debutul iPhone în 2007, întrucât concurenţa şi lipsa lansărilor de noi produse inovatoare pun presiune pe companie să coboare preţurile, potrivit Bloomberg.

Temerile legate de declinul preţurilor au cauzat declinul cu 33% al acţiunilor Apple de la nivelul record de 705,7 dolari înregistrat la 21 septembrie. Cotaţia Apple a avut în intervalul respectiv cea mai slabă evoluţie dintre cele incluse în componenţa indicelui american S&P 500. Apple a anunţat, săptămâna trecută, că directorii companiei analizează transferul unor sume mai importante din lichidităţi către acţionari, după o propunere a unui investitor ca Apple să plătească mai mult din fondurile de 137 de miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marja,
Apple,
lansare,
iPhone
/actualitate/marja-de-profit-a-apple-coboara-la-un-nivel-nemaivazut-de-la-lansarea-iphone-10555752
10555752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.