Marius Petcu, cercetat in libertate pentru luare de mita

Postat la 26 martie 2011 16 afişări

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri seara, cercetarea in libertate a liderului CNSLR-Fratia, Marius Petcu, prins luand mita 40.000 de euro, o parte din banii ceruti unui om de afaceri pentru ca firma acestuia sa execute lucrarile la un centru pentru sindicate din Snagov.

Instanta a respins propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 29 de zile a presedintelui CNSLR-Fratia, Marius Petcu si a dispus in cazul acestuia interdictia de a parasi tara, plus o serie de alte obligatii. Judecatoarea Anca Alexandrescu, cea care a decis ca Petcu poate fi cercetat in libertate, a dispus ca sentinta in acest dosar sa se dea in sedinta secreta, desi pronuntarile in cauzele privind propuneri de arestare se dau in sedinta publica, potrivit Codului de procedura penala, sau la condica instantei. Procurorul Claudia Rosu, cea care instrumenteaza acest dosar, a declarat recurs la aceasta decizia, care se va judeca la instanta suprema.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marius-petcu-cercetat-in-libertate-pentru-luare-de-mita-8099665
8099665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.