Mario De Mezzo este noul director naţional al Habitat for Humanity România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 octombrie 2013 1322 afişări

Mario De Mezzo este noul director naţional al Habitat for Humanity România de la 1 octomrie 2013. El a lucrat alături de echipa Habitat vreme de patru ani. Timp de trei ani a fost CEO al grupului editorial ALL şi a lucrat şi la Fundaţia Principesa Margareta, ca director executiv, între 2008-2011. Este membru al Uniunii Editorilor din România, dar şi Preşedinte al Federaţiei Editorilor din România.

Mario De Mezzo este noul director naţional al Habitat for Humanity România

”Revenirea la Habitat for Humanity este din multe puncte de vedere ca o întoarcere acasă. Habitat este organizaţia care a investit şi a crezut în mine şi în care, la rândul meu, am pus suflet. mpărtăşim aceleaşi idei. Acum am revenit cu bucurie la Habitat pentru că ştiu foarte bine că misiunea noastră este de a le reda celor în nevoie, dincolo de o locuinţă, respectul de sine”, spune Mario De Mezzo, director naţional Habitat for Humanity România.

El preia mandatul de la Elena {erban, care a susţinut proiectele Habitat for Humanity România timp de şapte ani.

Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea precară a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 600.000 de locuinţe pentru 3 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg Globul. Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 4.000 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director,
editorial,
ceo,
organizatie
/actualitate/mario-de-mezzo-este-noul-director-national-al-habitat-for-humanity-romania-11438268
11438268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.