Marile reţele de magazine retrag un lot de băutură energizantă din cauza oxidului de etilenă

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 septembrie 2021 194 afişări

Marile reţele de magazine şi compania producătoare anunţă rechemarea produsului Hell Energy Drink Focus, lotul L1161D01, ca urmare a informării primite de la unul din furnizori, care a precizat că în compoziţia materiei prime s-a depistat oxid de etilenă.

Marile reţele de magazine retrag un lot de băutură energizantă din cauza oxidului de etilenă

Conform analizelor efectuate la un laborator acreditat din Ungaria, oxidul de etilenă se află sub limita de detecţie în produsul finit, bautura energizanta Hell Energy Drink Focus. Rechemarea se referă doar la lotul mentionat, iar celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Consumatorii pot returna produsul la magazinul de la care au cumpărat, până la data de 27.09.2021. Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal.

Rechemarea a fost făcută de compania producătoare şi de reţelele Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image şi Metro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produs,
rechemare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.