Marian Godină a oferit o altă perspectivă în cazul poliţistului care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni

Postat la 18 ianuarie 2022 1186 afişări

Marian Godină a oferit o altă perspectivă în cazul poliţistului care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni

Marian Godină a publicat pe blogul său o postare în care oferă o altă perspectivă asupra cazului poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa, o fetiţă de 11 ani, în timp ce traversa strada.

„Acest val uriaş de ură nu este altceva decât rezultatul adevăratelor campanii de denigrare a Poliţiei şi a poliţiştilor susţinute de ani de zile de presă, politicieni şi persoane publice.”

Marian Godină consideră că populaţia este influenţată de „campaniile de denigrare a Poliţiei susţinute de presă, politicieni şi anumite persoane publice”.

Marian Godină a publicat pe blogul său un articol în care oferă o altă perspectivă asupra cazului poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa, o fetiţă de 11 ani, în timp ce traversa strada.

Poliţistul, celebru în mediul online, a simţit nevoia să reacţioneze în cazul accidentului de pe str. Laminorului după ce luni, un bărbat a sunat la 112 şi a transmis că, în cazul în care poliţistul care a comis accidentul nu va fi arestat, va împuşca primul poliţist pe care îl va vedea pe stradă.

„Printr-un apel la 112, o persoană a anunţat că, în cazul in care poliţistul care a comis accidentul de pe str. Laminorului nu va fi arestat, va împuşca primul poliţist care-i va ieşi în stradă. Majoritatea comentariilor de la ştirile cu acest apel de la 112 îl susţin pe apelant, ba chiar îl încurajează, comentatorii susţinând că aşa ar fi just.

Acest val uriaş de ură nu este altceva decât rezultatul adevăratelor campanii de denigrare a Poliţiei şi a poliţiştilor susţinute de ani de zile de presă, politicieni şi persoane publice.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
facturi,
gaze,
scadere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.