Marian Alecu, antreprenorul care a adus McDonald’s în România: La noi cred că se practică management-ul prin confuzie

Postat la 22 aprilie 2020 456 afişări

Marian Alecu, antreprenorul care a adus McDonald’s în România: La noi cred că se practică management-ul prin confuzie

Marian Alecu, antreprenorul care a adus McDonald’s în România, a fost invitat miercuri, 22 aprilie la „Marius Tucă Show”. Antreprenorul a declarat că el crede că „la noi cred că se practică management-ul prin confuzie”.De asemenea, Alecu a spus că „dacă nu suntem ajutaţi cu lucruri concrete, cred că ar trebui să fim ajutaţi cu reducerea impozitării pe salarii”

Marius Tucă: Ce e de facut in momentul asta?

Marian Alecu: Businessul nostru este cel mai lovit. La noi cred ca se practica managementul prin confuzie. Nu se intampla absult nimic concret, am multumit pentru soamju tehnic dar este un paleativ. Grupul din care fac parte 1.400 de angajati. In martie ar fi trebuit sa luam niste dividente dar in loc am luat un credit pentru a ajuta angajatii.

Marius Tucă: Vad autoritatile ca vorbesc despre carantina si carantinati dar nimic despre businessul asta, nimic in sensul deschiderii. Care ar trebui sa vina din partea autoritatilor?

Marian Alecu: In conditiile in care suntem pregatiti sa respectam toate restrictiile noi am vedea un scenariu de deschidere din 16 mai. In vara ne vom baza pe terase. Sa speram ca septembrie, octombrie ne vor permite sa functionam.

Marius Tucă: Chiriile vor fi la fel, ce parere ai?

Marian Alecu: E o chestie de negociere. In mod sigur 30% din business-urile de restaurante nu se vor deschide. S-a tot vorbit de creditele de IMM-uri, am vorbit cu un bancher si mi-a spus ca daca totul merge bine putem lua banii in august dar pana atunci businessul moare. Eu am nevoie de bani acum, in mai.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
practica,
antreprenori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.