Marga răspunde acuzelor de colaborare cu Securitatea: Seamănă scrisul meu sub codul „Mureşan” aşa cum semăn eu cu Sophia Loren

Postat la 06 septembrie 2012 55 afişări

Fostul ministru de Externe, Andrei Marga, susţine că nu a colaborat cu Securitatea şi că toate acuzele lansate împotriva sa sunt „minciuni”.

"Mă văd nevoit din nou - sper pentru ultima oară - să reacţionez la minciunile ce se lansează tot mai organizat despre mine. Nu vreau să fac retorică, ci precizez, încă o dată: nu am nicio legătură cu ceea ce Sebastian Lăzăroiu şi Costel Sârbu, găsit la repezeală, debitează, anume, cooperarea cu Securitatea. Relativ la spusele lui Sebastian Lăzăroiu: scrisul sub codul "Mureşan", la care el apelează voios, seamănă cu scrisul meu aşa cum eu semăn cu Sophia Loren! Lăzăroiu fabulează şi se descalifică, încă o dată, vorbind prostii cu lejeritate. Nici plastografia nu-l poate ajuta", a precizat Andrei Marga.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marga,
securitate,
sophia loren,
acuzatii
/actualitate/marga-raspunde-acuzelor-de-colaborare-cu-securitatea-seamana-scrisul-meu-sub-codul-muresan-asa-cum-seman-eu-cu-sophia-loren-10028950
10028950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.