Măreşte productivitatea şi satisfacţia angajaţilor prin oferirea de beneficii relevante. Dăruieşte apreciere de Paşte şi motivează echipa cu ajutorul cardurilor Cadou Pass de la Sodexo

Postat la 15 aprilie 2022 49 afişări

Măreşte productivitatea şi satisfacţia angajaţilor prin oferirea de beneficii relevante. Dăruieşte apreciere de Paşte şi motivează echipa cu ajutorul cardurilor Cadou Pass de la Sodexo

Nevoia de recunoaştere şi de apreciere a meritelor este inerentă oamenilor, atât în viaţa lor personală, cât mai ales în sfera profesională. Studiile arată că angajaţii ale căror eforturi sunt validate şi preţuite constant performează mai bine pe termen lung.

Astfel, o echipă apreciată de către manageri, care este motivată frecvent prin beneficii extrasalariale relevante şi utile, va fi o echipă determinată şi productivă. Prin urmare, pe lângă o atmosferă mai plăcută la birou şi angajaţi mai fericiţi, compania obţine şi o profitabilitate crescută, cu un minimum de investiţie financiară.

În ceea ce priveşte recompensele primite cu diverse ocazii, precum sărbătoarea Paştelui, angajaţii apreciază cel mai mult beneficiile pe care le pot folosi conform cu nevoile şi dorinţele personale.

Cardurile Cadou Pass, soluţia digitală propusă de Sodexo

Sodexo, lider mondial în soluţii pentru calitatea vieţii, propune o soluţie simplă şi eficientă pentru angajatorii care doresc să îşi recompenseze echipa. Aceştia pot oferi un card cadou ce poate fi utilizat de angajaţi într-o reţea diversificată de zeci de mii de magazine partenere, atât fizice, cât şi online, de la categoria fashion, decoraţiuni pentru casă, până la articole sportive şi IT. Suma încărcată pe card poate atinge în prezent 300 de lei/ eveniment, valoare care nu se impozitează – un beneficiu important atât pentru angajat, cât şi pentru companie. Evenimentele pentru care se acordă aceste carduri sunt 8 Martie, Paşte, 1 lunie şi Crăciun sau alte ocazii stabilite de angajator.

Cadou Pass permite angajatorilor să dăruiască apreciere într-o formă cât mai simplă pentru echipele lor. Cardul oferă acces la o reţea de magazine aflată în continuă extindere şi diversificare, cu promoţii speciale, lună de lună. Prin urmare, fiecare angajat îşi poate alege cadoul dorit.

Angajaţii care primesc Cadou Pass pot folosi suma încărcată pe card pentru a achiziţiona articole de îmbrăcăminte, decoraţiuni interioare, bijuterii, cosmetice, articole sportive, electronice, electrocasnice, jucării şi nu numai. Astfel, ei se pot bucura la maximum de beneficii, în funcţie de nevoile lor curente.

„Există momente în care angajaţii preţuiesc cel mai mult sentimentul de apreciere pentru efortul depus, de apartenenţă, şi tocmai de aceea acest card vine să acopere această nevoie de a fi valorizaţi, de a simţi că ei contează. Prin creşterea valorii nominale la 300 lei/ eveniment de anul acesta, companiile pot aduce şi mai multă bucurie în rândul angajaţilor”, a spus Florina Tălvan, Product Manager, Sodexo România.

Plata produselor achiziţionate poate fi efectuată şi online, iar sistemul de mobile payment permite o utilizare uşoară, independentă de cardul fizic, atât online, cât şi în locaţii fizice. Prin acest sistem, Sodexo îmbrăţişează soluţiie digitale şi vine în întâmpinarea necesităţilor utilizatorilor.

Află mai multe detalii despre cardul Cadou Pass.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
cadou,
apreciere,
beneficii,
carduri,
paste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.