Marea finală "Vocea României" a fost lider absolut de audienţă

Postat la 27 decembrie 2011 28 afişări

Finala "Vocea României", în care Ştefan Stan a câştigat marele premiu, a fost lider absolut de audienţă, în minutul de maximă audienţă de la 22.56 peste două milioane de telespectatori urmărind show-ul de la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Toată ţara a stat luni seară cu ochii pe Pro TV, astfel că în minutul de maximă audienţă de la 22.56 peste două milioane de telespectatori erau cu ochii pe "Vocea României".

La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, audienţa medie înregistrată de Pro TV a fost de 9,1 puncte de rating şi 24,9% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea aproape jumătate din ratingul Pro TV, 5,4 puncte de rating şi 14,9% cotă de piaţă.

"Vocea României" a fost lider şi pe întreg publicul din mediul urban, când a înregistrat 8,5 puncte de rating şi 20,4% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra 6,4 puncte de rating şi 15,5% cota de piaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
"Vocea României",
finală,
audienţă
/actualitate/marea-finala-vocea-romaniei-a-fost-lider-absolut-de-audienta-9102195
9102195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.