Marcel Ciolacu, despre protestele poliţiştilor: Trebuie pusă ordine în lucruri

Autor: Petru Mazilu Postat la 24 februarie 2021 143 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre protestele poliţiştilor spunând că s-a ajuns prea departe deoarece guvernanţii nu vor să asculte revendicările acestora. Liderul principalului partid de opoziţie a anunţat că va discuta cu sindicaliştii pentru a încerca să le rezolve problemele.

Marcel Ciolacu, despre protestele poliţiştilor: Trebuie pusă ordine în lucruri

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj pe Facebook în care a anunţat că specialiştii partidului vor discuta cu protestatarii.

„Am văzut că Iohannis şi Cîţu nu au timp să îi asculte pe poliţiştii care îşi cer în stradă drepturile. O facem noi la PSD! S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu poliţiştii la proteste sunt scandaloase şi inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri! Vom lucra împreună cu sindicaliştii din Poliţie pentru ca legile care vizează sistemul de apărare şi ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Sute de poliţişti au protestat miercuri la Palatul Cotroceni, alături de alţi sindicalişti din sistemul de apărare şi ordine publică, faţă de decizia de îngheţare a salariilor şi de tăiere a sporurilor. Câţiva sindicalişti din Poliţie s-au certat cu jandarmii susţinând că „au primit ordin să ne gazeze”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arcel ciolacu,
poliţişti,
revendicări

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.