Mănescu îi convoacă la minister pe consultanţi pentru a decide soluţia juridică în cazul CFR Marfă

Postat la 10 octombrie 2013 50 afişări

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, îi va convoca la minister pe consultanţi şi pe angajaţii care au lucrat la privatizarea CFR Marfă pentru a stabili soluţia juridică în acest caz, respectiv oprirea sau continuarea contractului încheiat cu câştigătorul procedurii, a anunţat premierul Ponta.

Mănescu îi convoacă la minister pe consultanţi pentru a decide soluţia juridică în cazul CFR Marfă

 El a precizat că iniţierea acestor discuţii a fost decisă la întâlnirea pe care a avut-o, joi, cu ministrul Transporturilor.

"Am stabilit că doamna Mănescu merge din nou la Ministerul Transporturilor, cheamă consultanţii, îi cheamă pe cei din minister care au lucrat şi urmează să anunţe soluţia juridică, şi anume se opreşte contractul, se continuă...e ceva ce nu se decide politic, ci se decide în baza prevederilor legale şi a ofertei iniţiale", a spus Ponta.

În luna iunie, GFR a fost declarat câştigător în procesul de privatizare a CFR Marfă, oferind un preţ de 202 milioane euro pentru 51% din acţiuni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/manescu-ii-convoaca-la-minister-pe-consultanti-pentru-a-decide-solutia-juridica-in-cazul-cfr-marfa-11493360
11493360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.