Manageri: Vârful crizei nu a fost atins. Este posibilă o nouă recesiune în România, iar cel mai mare risc este cursul de schimb

Postat la 25 iulie 2012 39 afişări

Majoritatea managerilor români estimează că vârful crizei nu a fost atins, iar mai mult de 50% văd posibilă o nouă recesiune în România, cel mai mare risc fiind considerat cursul de schimb, în contextul devalorizării semnificative a monedei naţionale din ultimul timp, potrivit Roland Berger.

Concluziile reies din cel mai recent studiu Roland Berger Strategy Consultants care reflectă modul în care managerii percep criza datoriilor suverane şi efectele acesteia asupra accesului la finanţare şi economiei reale. Rezultatele studiului din România, realizat în zece ţări din Europa, sunt prezentate comparativ cu cele din Germania. Astfel, dacă managerii germani tind să fie mai optimişti, cei români se aşteaptă la un impact major al crizei datoriilor publice asupra economiei noastre. 80% dintre managerii români intervievaţi estimează că vârful crizei încă nu a fost atins.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
manageri,
criza,
recesiune,
Roland Berger
/actualitate/manageri-varful-crizei-nu-a-fost-atins-este-posibila-o-noua-recesiune-in-romania-iar-cel-mai-mare-risc-este-cursul-de-schimb-9902378
9902378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.