Mâna dreaptă a lui Putin aruncă mărul otrăvit spre România. Dmitri Medvedev: Aderarea Republicii Moldova la UE este posibilă prin crearea "noii Românii Mari"

Autor: Gabriel Negreanu Postat la 26 iunie 2022 80 afişări

Aderarea Republicii Moldova la UE este posibilă, nu direct, ci prin crearea "noii Românii Mari", susţine vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev într-un interviu pentru agenţia rusă TASS.

"Republica Moldova a intrat în lunga coadă pentru aderarea la UE, întinsă pe parcursul a zeci de ani(...) Dar există o altă cale de a obţine aderarea la UE: crearea unei noi Românii Mari", a declarat fostul preşedinte rus, un apropiat al actualui preşedinte Vladimir Putin.

El a acuzat"politicienii români că "fac dansuri politice în jurul Moldovei".

"Prima şedinţă comună a parlamentelor moldovean şi român a fost finalizată prin faptul că legislatorii au dansat ţinându-se de mână. A părut destul de amuzant", a spus Medvedev. "Cu toate acestea, consecinţele pot fi mult mai puţin amuzante.".

Citiţi pe Mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.