Mama Luizei spune că fata sa nu a mai apucat să ridice banii pe care ea i-a trimis din Anglia: I-am scos tot eu

Autor: Andreea Smerea Postat la 04 august 2019 59 afişări

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat pentru MEDIAFAX, că i-a trimis fiicei sale bani din Anglia, însă fata nu a mai apucat să ridice banii. „După ce a dispărut ea, am făcut o cerere şi i-am scos tot eu”, a spus mama fetei.

,,Banii nu i-a ridicat, banii i-am ridicat tot eu. Înainte cu vreo două zile (înainte să dispară - n.r) i-am pus banii, dar i-am ridicat eu din Anglia, înainte să plec. Ea nu a apucat să scoată banii, pentru că duminică a fost închis la Money Gram, ceea ce mi-a confirmat fata. După ce a dispărut ea am făcut o cerere, înainte să plec, şi i-am scos tot eu”, a declarat mama Luizei, Monica Melencu.

Femeia i-a trimis bani Luizei pentru a-şi cumpăra încălţăminte.

Anchetatorii au încercat, în urma cercetărilor de sămbătă, să identifice probe şi indicii potrivit cărora Luiza, cealată fată dispărută în Caracal, ar fi fost la domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Citiţj mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LUIZA,
MAMA,
anglia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.