Mall-urile care instalează sisteme de încărcare a maşinilor electrice ar putea primi sprijin

Postat la 28 septembrie 2011 16 afişări

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, s-a declarat preocupat de crearea sistemului de infrastructură necesar încărcării maşinilor electrice, el explicând că Ministerul Mediului va acorda sprijin mall-urilor sau altor unităţi care montează astfel de sisteme de încărcare.

"Trebuie creat sistemul de infrastructură a încărcării acestor maşini. Noi vom da sprijin şi lucrăm la un ghid - la Fondul de Mediu - ca să dăm sprijin şi acelor unităţi - de exemplu mall-uri - care introduc sau ar introduce asemenea încărcătoare la sediul lor", a spus Borbely.

El a făcut aceste declaraţii întrebat fiind dacă Ministerul Mediului are în vedere acordarea de facilităţi pentru românii care achiziţionează maşini electrice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mall-urile-care-instaleaza-sisteme-de-incarcare-a-masinilor-electrice-ar-putea-primi-sprijin-8812091
8812091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.