Mălina Olinescu a murit. Cântăreaţa a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia

Postat la 12 decembrie 2011 31 afişări

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, căzând de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Opriţa, director coordonator SMURD. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, în noaptea de duminică spre luni.

Membrii echipajului SMURD au făcut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fără a avea succes. Cântăreaţa de muzică pop Mălina Olinescu avea 37 de ani şi era fiica cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu. Atrasă de muzică de la o vârstă fragedă, ea a început să participe la festivaluri încă de când avea 5 ani. În 1995, a câştigat premiul I la secţiunea interpretare a Festivalului de muzică uşoară Aurelian Andreescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
malina olinescu,
sinucidere,
bloc,
deces
/actualitate/malina-olinescu-a-murit-cantareata-a-cazut-de-la-etajul-sase-al-blocului-in-care-locuia-9051730
9051730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.