Mako, de la prinţesă a Japoniei la stagiar la MET

Autor: Daniel Contescu Postat la 15 aprilie 2022 92 afişări

Din octombrie, după căsătorie, Mako, fosta prinţesă a Japoniei, nu mai face parte din familia imperială, iar aum a început să lucreze la Metropolitan Museum of Art (MET) din New York.

Mako, de la prinţesă a Japoniei la stagiar la MET

Metropolitan Museum of Art (MET) din New York are un nou stagiar în persoana fostei prinţese a Japoniei, Mako.

Aceasta s-a căsătorit cu iubitul ei, Kei Komuro, un cetăţean obişnuit, pe 26 octombrie 2021, şi a trebuit să renunţe să mai facă parte din familia imperială.

Mako şi soţul ei locuiesc în New York din noiembrie, într-un apartament din cartierul Hell's Kitchen. Lăsând în urmă confortul şi privilegiile, inclusiv despăgubiri evaluate la aproximativ 152 de milioane de yeni (1,17 milioane de euro), Mako a început să-şi construiască noua viaţă.

Mako are toate acreditările pentru a lucra în prestigiosul muzeu din Manhattan: este absolventă în Artă şi Patrimoniu Cultural la Universitatea Creştină Internaţională din Mitaka, chiar acolo unde şi-a cunoscut iubitul, apoi a obţinut un Master în Studii Muzeale la Universitatea din Leicester. Mai devreme, a studiat istoria artei la Universitatea din Edinburgh. În plus, are mulţi ani de experienţă ca cercetător la Muzeul Universităţii din Tokyo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mako,
prinţesă,
japonia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.