Maior: Riscurile pentru 2011 - coruptia, economia subterana, insecuritatea energetica

Postat la 23 martie 2011 38 afişări

Directorul SRI, George Maior, declara ca in 2011 Romania se va confrunta atat cu riscuri si vulnerabilitati interne, generate intre altele de coruptie, cat si cu riscuri internationale, de la spionaj la insecuritate energetica, serviciul urmand sa acorde o atentie prioritara prevenirii terorismului.

"In 2011, Romania se va confrunta atat cu riscuri si vulnerabilitati interne, generate de coruptie, economie subterana, contrabanda si crima organizata, cat si cu mentinerea sau chiar cresterea unor riscuri internationale - de la spionaj la insecuritate energetica", a declarat George Maior. El a mai spus ca o atentie prioritara va fi acordata prevenirii terorismului, avand in vedere ca instabilitatea din Orientul Mijlociu si din nordul Africii poate avea, in opinia serviciului, "anumite efecte asupra securitatii nationale".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sri,
bilant,
coruptie,
maior
/actualitate/maior-riscurile-pentru-2011-coruptia-economia-subterana-insecuritatea-energetica-8090707
8090707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.