Mâine se deschide primul hipermarket din Ferentari

Postat la 22 iunie 2016 458 afişări

Mâine se deschide primul hipermarket din Ferentari

Kaufland România deschide mâine, 23 iunie, un nou magazin în Bucureşti şi se pregăteşte de alte patru deschideri, una chiar în Capitală. Investiţia este încadrată în planul de buget pentru acest an care se plasează la 100 de milioane de euro.

Zona Ferentari, unul dintre cartierele cu cea mai redusă putere de cumpărare din Capitală, este asaltată de magazine de retail alimentar; la o distantă de circa 500 m se află un alt hipermarket Kaufland, peste drum de noul spaţiu deschis se află două magazine din reţeaua Mega Image şi la o distanţă de circa 1 km se află Vulcan Value Center, care găzduieşte, între altele, un spaţiu al reţelei franceze Carrefour.

Următorul magazin Kaufland va fi deschis în luna august, în Mangalia, declară Valer Hancaş, manager corporate affairs&comunication al Kaufland. El adaugă că reţeaua este prezentă în toate reşedinţele de judeţ.

Noul magazin, din Ferentari, are o parcare cu o capacitate de 200 de locuri pentru maşini, cât şi rastele pentru biciclete. Acesta este cel de-al 12-lea magazin deschis în Bucureşti şi al 109-lea din întreaga reţea Kaufland din ţară. Magazinul angajează 100 de oameni.

Noul magazin Kaufland e situat în Calea Ferentari nr. 62, sector 5, va fi deschis în intervalul 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminica de la ora 8:00 la 20:00.

Hipermarket-ul are peste 2.900 mp suprafaţă de vânzare, organizată în şase galerii. Magazinul are o instalaţie eco de încălzire, care recuperează căldura de la instalaţiile frigorifice şi economiseşte astfel resursele naturale. Conform oficialilor reţelei, Kaufland are pe rafturi mai mult de 50% din sortimente româneşti.

Retailerul german Kaufland se plasează pe primul loc în topul comercianţilor de pe piaţa autohtonă, în funcţie de cifra de afaceri. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2 miliarde de euro, în creştere faţă de 2014 (1.8 miliarde de euro). În piaţa românească de retail alimentar, cele mai importante companii cu care concurează Kaufland sunt Carrefour, Auchan, Metro, Selgros, Mega Image, Cora, Penny.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/maine-se-deschide-primul-hipermarket-din-ferentari-15503984
15503984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.