Mâine începe oferta publică Medlife pentru investitorii individuali

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 decembrie 2016 160 afişări

Mâine începe oferta publică Medlife pentru investitorii individuali

Astfel, în perioada 7-15 decembrie 2016, sunt oferite publicului un număr de până la 8,8 milioane de acţiuni existente reprezentând până la 44% din companie. Subscrierea se efectuează la preţul maxim de 35 lei pe acţiune, iar preţul final de ofertă va fi stabilit în data de 16 decembrie, potrivit unui comunicat de presă al BVB.

Investitorii de retail care subscriu valid în primele patru zile – din 7 până pe 12 decembrie, ora 17:00, inclusiv -vor avea un discount de 5% faţă de preţul final al ofertei. În plus, fiecare investitor va primi garantat în cadrul ofertei cel puţin 200 de acţiuni subscrise valid de un investitor, conform principiului “Primul venit-Primul servit”, până la un număr total de 350 mii de acţiuni.

Pentru investitorii care depun subscrieri care nu sunt garantate, se va aloca pro-rata.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.