Bilanţul incendiului produs la un club de noapte din SUA a ajuns la 36 de morţi

Postat la 05 decembrie 2016 90 afişări

Bilanţul incendiului produs la un club de noapte din SUA a ajuns la 36 de morţi

Bilanţul incendiului produs sâmbătă la un club de noapte din California în care se desfăşura un concert a ajuns la 36 de morţi, iar autorităţile se aşteaptă să crească, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

Unsprezece cadavre au fost deja identificate pe baza testelor ADN, iar procedurile de identificare continuă.

Incendiul a izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (sâmbătă la prânz, ora României) în cursul unui concert desfăşurat la o petrecere, în comitatul Oakland, la periferia oraşului San Francisco. Incendiul a avut loc în timpul unui concert al trupei Golden Donna, un eveniment la care participau zeci de persoane.

Pompierii au stabilit că sala de concerte a clubului nu avea dispozitive automate pentru depistarea şi stingerea incendiilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.