Maia Sandu va dona suma de 30.000 de euro, primită ca premiu din partea Primăriei Timişoara

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 februarie 2024 42 afişări

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, spune că va dona suma de 30.000 de euro, primită ca premiu din partea Primăriei Timişoara, unei organizaţii de caritate.

Maia Sandu va dona suma de 30.000 de euro, primită ca premiu din partea Primăriei Timişoara

„Banii nu au ajuns. În momentul în care vom avea o claritate cui merge această donaţie, pentru că va fi făcută o donaţie către o organizaţie de caritate, atunci vom anunţa unde merg aceşti bani, dar până când banii sunt în continuare la Timişoara”, a declarat Maia Sandu la postul TV Moldova 1, potrivit www.newsmaker.md.

Ea a respins zvonurile potrivit cărora nu ar putea să primească aceşti bani. Mai mult, Sandu spune că a primit şi anterior un premiu bănesc, pe care l-a fel l-ar fi donat, lucru care, deşi a fost anunţat public, nu a stârnit atâtea reacţii.

„Există un răspuns dat de CNA care spune că este permis. (…) Am mai primit un premiu acum 2 ani, oferit de o organizaţie din Norvegia, care a fost donat unei organizaţii care se ocupă de problemele de sănătate ai copiilor. Am anunţat şi atunci public, doar că atunci nu a fost un an electoral, iar Kremlinul nu a comentat”, a mai declarat Maia Sandu.

Pe 13 ianuarie 2024, Maia Sandu a primit premiul „Timişoara Pentru Valori Europene”, care vine însoţit de 30 de mii de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maia sandu,
premiu,
30.000 euro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.