MAI: Seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna Constanta, eliberat din functie

Postat la 26 mai 2011 24 afişări

Seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) al judetului Constanta, comisar sef George Popa, a fost eliberat din functie, miercuri, in cadrul anchetei demarate de DGIPI vizand unele structuri privind indeplinirea atributiilor de serviciu in cazul lui Laurentiu Mironescu.

"In cadrul anchetei demarate de conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), din ordinul ministrului Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas, pentru verificarea modului de indeplinire a atributiilor de serviciu de catre lucratorii structurilor componente abilitate in plan teritorial si central, in legatura cu situatia fostului secretar general al MAI, astazi, 25 mai a.c., s-a luat masura eliberarii din functie a sefului Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) al judetului Constanta, comisar sef Popa George", informeaza, miercuri seara, Ministerul Administratiei si Internelor (MAI). Masura a fost luata ca urmare a managementului defectuos constatat la nivelul unitatii teritoriale in gestionarea competentelor specifice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mai-seful-serviciului-de-informatii-si-protectie-interna-constanta-eliberat-din-functie-8285764
8285764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.