Mai multe containere vor fi puse la dispoziţia localnicilor din Crevedia, afectaţi de explozii

Autor: Cosmin Pirv Postat la 07 septembrie 2023 13 afişări

Mai multe containere vor fi puse la dispoziţia localnicilor din Crevedia, afectaţi de explozii, în urma unei decizii adoptate joi de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Mai multe containere vor fi puse la dispoziţia localnicilor din Crevedia, afectaţi de explozii

Decizia luată de CJSU Dâmboviţa a avut la bază o cerere a Primăriei Crevedia „privind solicitarea de sprijin a familiilor afectate de evenimentul din data de 26.08.2023, care solicită containere pentru a locui.

„Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale va pune la dispoziţie 5 containere-construcţii uşoare din elemente modulate pentru cazare temporară cu dotările aferente (paturi, saltele, aerotermă, aragaz şi butelie, etc) şi 4 containere (contrucţii uşoare din elemente modulate - grup sanitar)”, se arată în decizie.

Aceasta a fost transmisă DSU, IGSU şi ANRSPS.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
containere,
crevedia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.