Mai mult de trei sferturi dintre români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită

Postat la 16 mai 2019 43 afişări

Conform sondajului realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS - Laboratorul de Analiză a Războiului Informaţional şi Comunicare Strategică, marea majoritate a populaţiei crede că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită.

Mai mult de trei sferturi dintre români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită

Cea mai mare parte a românilor apreciază ca fiind rea sau foarte rea atât situaţia economică actuală a ţării, cât şi pe cea din sistemul de sănătate şi din cel educaţional. Pe primul loc în topul îngrijorărilor cu privire la situaţia României se găseşte nivelul corupţiei.

Instituţia internă în care românii au cea mai mare încredere este Armata, în timp ce NATO este instituţia internaţională care se bucură de cel mai ridicat nivel de încredere. Acestea sunt doar câteva dintre concluziile sondajului realizat de INSCOP Research în perioada 12 aprilie – 3 mai 2019.

Peste trei sferturi dintre români (76,4%) cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită, în timp ce doar 18,5% sunt de părere că lucrurile merg într-o direcţie bună. 5,1% nu ştiu sau nu răspund.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
realizare,
romani,
sondaj,
analiza,
comunicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.