Magnatul american Rupert Murdoch a pus la vânzare 2 apartamente în New York pentru 78 mil. dolari

Autor: Ştefan Stan Postat la 03 aprilie 2022 34 afişări

Magnatul american Rupert Murdoch a pus la vânzare 2 apartamente în New York pentru 78 mil. dolari

Preşedintele executiv al News Corp, Rupert Murdoch, a scos la vânzare două apartamente elegante din New York City pentru suma totală de 78 de milioane de dolari. 

Un penthouse triplex cu o suprafaţă de 650 de metri pătraţi a fost listat pentru 62 de milioane de dolari americani (82,6 milioane de dolari australieni), iar un alt apartament cu etaj sub triplex cere 16 milioane de dolari americani (21,4 milioane de dolari australieni), relatează The Wall Street Journal.

Locuinţele se află în turnul One Madison din cartierul Flatiron din Manhattan.

Murdoch a cumpărat cele două proprietăţi în 2014 pentru 57,9 milioane de dolari americani, cu doi ani înainte de a se căsători cu cea de-a patra soţie a sa, modelul Jerry Hall.

El a încercat anterior să vândă penthouse-ul în 2015, cerând 72 de milioane de dolari americani, dar nu s-a tranzacţionat.

Dl Murdoch a locuit în apartamentul cu trei dormitoare în timp ce triplexul era amenajat conform specificaţiilor sale, a declarat pentru WSJ agentul de listare al Corcoran Group, Deborah Grubman.

Triplexul cu cinci dormitoare include o cameră pentru personal şi are ferestre din podea până în tavan şi vedere la 360 de grade la obiective emblematice din New York, inclusiv râurile Hudson şi East şi Empire State Building. Clădirea oferă facilităţi precum o piscină, sală de gimnastică, baie de aburi, lounge şi sală de mese.

"Practic, vezi fiecare clădire emblematică, iar într-o zi senină poţi vedea oceanul", a declarat doamna Grubman.

Celebrul cuplu deţine, de asemenea, o proprietate şi o cramă în Los Angeles, cunoscută sub numele de Moraga Bel-Air, pe care au adăugat-o anul trecut prin cumpărarea proprietăţii vecine pentru aproape 4,3 milioane de dolari americani. Fiii săi, Lachlan şi James, deţin reşedinţe în apropiere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
americani,
murdoch

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.